Sinead

Πολλές φορές τρέχεις χαμένος στα σκοτάδια προς αναζήτηση του φωτός... Να δεις κάτι στην άκρη του τούνελ που λέγεται ζωή, που λέγεται θάνατος. Γιατί εκεί ζεις στ' αλήθεια, όταν νιώθεις την ανάσα του θανάτου στο σβέρκο σου - αδρεναλίνη λέγεται η ουσία.

Σε λίγα χρόνια, εκτός από την μεταμόρφωση της γης και συνεπώς της ζωής όπως την ξέρουμε, αυτός ο θάνατος δε θα έχει καμιά σημασία αφού με αλγόριθμους, προσομοιώσεις, οσμώσεις, κλωνοποιήσεις, ακτινοποιήσεις και πολλές άλλες META ποιήσεις, αυτό που υπήρξες εδώ πάνω θα μπορεί να αναπαραχθεί σε πολλά αντίγραφα ίσως κ πιο εξελιγμένα απ' το πρωτότυπο. 

[Ζω για τη νύχτα που θ' αναστήσουν τη Μέριλιν κ τον Έλβις κ όλος ο πλανήτης θα βυθιστεί στην φρενίτιδα, όπως με τον Covid που το πρώτο είδος έκτακτης ανάγκης ήταν ξαφνικά το χαρτί υγείας. Αχ, Καρλ Γιουνγκ, ιδού το συλλογικό ασυνείδητο, υποσυνείδητο κ επονείδιστα συνειδητό κ άντε βγάλε άκρη. Ούτε σε εκατομμύρια χρόνια παγκόσμιας ομαδικής  ψυχανάλυσης δε θα βρίσκαμε τη ρίζα του κακού.]

Γράφω ορνιθοσκαλίσματα πλέον στο χαρτί γιατί έχω ξεχάσει να γράφω πατώντας συνέχεια κουμπιά. 

Βλέπω τη Sinead O' Connor να τραγουδά το War του Marley κ με πιάνουν τα κλάματα. Τη βλέπω να σκίζει την εικόνα του Πάπα κ το συναίσθημα με κατακλύζει. Υπήρχαν κάποτε καλλιτέχνες. Μή πουλημένοι. Με ανοιχτό μυαλό κ το θάρρος της γνώμης τους. Με αισθητική - όχι αναισθητική. Η αντίσταση είναι ο καλλιτέχνης. Αντίσταση σε καθετί σαθρό κ ψεύτικο.

Αντίσταση είναι ο Άνθρωπος. 

Αντίσταση σε καθετί μή ανθρώπινο.

Βάζω τα πράγματα στο σάκο, εκείνον που με συνοδεύει στα ταξίδια ψυχής γιατί ένας νομάς είμαι, ένας ταξιδευτής, μία αθεράπευτα ονειροπόλα με τα πόδια βαθιά ριζωμένα στη γη.

Οι ονειροπόλοι είναι όλοι όσοι βλέπουν εντελώς ρεαλιστικά τη σουρεαλιστική πραγματικότητα του Κόσμου και ψάχνουν τρόπους να την αλλάξουν. Πώς αλλιώς μπορείς να ζήσεις; Πόσα ψέμματα ακόμα θα πεις και σε πόσες ψευδαισθήσεις θα χαθείς για να μην τρελαθείς σ' αυτόν τον σχιζοφρενικό κόσμο;

Έλεγξε την τρέλα σου. Είναι το μοναδικό σου χάρισμα.

Να καβαλήσουμε το Ά - λογο, να απογειωθούμε

Να καβαλήσουμε το Άλογο, να απογειωθούμε

Να καβαλήσουμε το Άλογο, να απογειωθούμε 

Α.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Α ν α μ ο ν ή ~ L o n g i n g